Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Το Αιδοίο "ALIEN"

A



L



I



E



N
Όλοι έχουμε δει την ταινία "Alien" (1979) του Ridley Scott με την Sigourney Weaver. Ως γνωστό "κυοφορούσε" ένα ωάριο(;) που αναπτύχθηκε σε εξωγήϊνο έμβρυο.

Τελικά γέννησε ένα Alien, και έτσι έγινε η "πρώτη μητέρα εξωγήϊνου πλάσματος".

Η φωτογραφία στο κάτω μέρος της στήλη είναι από την ταινία. Παρουσιάζει το νεογέννητο Alien.

Όμως έχουν κοπεί από την εμπορική κινηματογραφική κόπια, ορισμένες συγκλονιστικές στιγμές από την γέννηση του Εξωγήϊνου Alien, που πραγματικά σε αφήνουν άφωνο ! ! !

Η Ιστοσελίδα διαθέτει φωτογραφικό υλικό από την συγκεκριμένη κινηματογραφική στιγμή της γέννησης του Alien, και σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ σας το παρουσιάζει ! ! ! !

Εξαιτίας της σκηνής που σοκάρει, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας, θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το συγκλονιστικό φωτογραφικό υλικό, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).

Κωδικός Πρόσβασης:

S.O.S - Σπάνιο Είδος Θηλαστικού υπό Εξαφάνιση


Caretta Caretta
Ο Πλανήτης βρίσκεται σε Κίνδυνο!! Στον Ελλαδικό χώρο και ιδιαίτερα στις πανέμορφες ακτές και παραλίες μας, πολλά είδη κινδυνεύουν με εξαφάνιση !! Εκτός από τα γνωστά είδη: Θαλάσσια χελώνα (Caretta Caretta) , Μεσογειακή Φώκια (Monachus Monachus) και το Θηλαστικό Munachus Munachus άρχισε να σπανίζει ανησυχητικά !!
Ελάχιστα δείγματα του Σπάνιου Θηλαστικού, επισκέπτονται πλέον τις ακτές μας. Κάποτε το Θηλαστικό ήταν πολυπληθές στα Νησιά Ίο, Κουφονήσια, Αντίπαρο και Μύκονο. Σήμερα απαντάται εξαιρετικά σπάνια.
Ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα εθεάθη φέτος το Καλοκαίρι στην Χαλκιδική. Το Θηλαστικό μάλλον εξεβράστη στην ακτή ακολουθώντας κάποιο πολυτελές γιώτ, όπως άλλωστε και τα δελφίνια. Μάλλον ήταν ντροπαλό από την φύση του, γιατί όταν το πλησίασαν παρακείμενοι λουόμενοι αποσύρθηκε τάχιστα στα ανοιχτά.

Ευτυχώς κάποιος προνοητικός κολυμβητής πρόλαβε και αποτύπωσε με την φωτογραφική μηχανή του το χαριτωμένο Θηλαστικό, και είμαστε στην ευτυχή θέση να σας το παρουσιάσουμε !!!!

Οι Φωτογραφίες του Σπάνιου Θηλαστικού " Munachus Munachus " δυστυχώς υπόκεινται στην Προστασία από Κακόβουλη Χρήση !!! Για να τις δείτε χρειάζεται να ξέρετε το Password !! Αν είστε φίλοι ή μέλη του Ιστολογίου τότε, μπορείτε να τα δείτε κλικάροντας τον σύνδεσμο "Έλεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).

Κωδικός Πρόσβασης:

Παγκόσμια συμπαράσταση στην Irene Ferrari


Παγκόσμια συγκίνηση και κίνημα συμπαράστασης έχει αναπτυχθεί μετά το τραγικό γεγονός του τραυματισμού του αριστερού στήθους, της "Μis Universe Plastic Boobs", Ρωσοϊταλίδας Irene Ferrari. Μήνυση σε ελβετική αεροπορική εταιρεία υπέβαλε η Iren Ferrari, το μοντέλο με τα μεγαλύτερα πλαστικά στήθη παγκοσμίως. Υποστηρίζει ότι δεν χωρούσε στη θέση της και τραυματίστηκε, λόγω αναταράξεων κατά τη διάρκεια της πτήσης.


Irene Ferrari
Μερικοί άνθρωποι δεν ξέρουν να εκτιμούν τα σημαντικά πράγματα στον μάταιο τούτο κόσμο. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι υπάλληλοι ελβετικής αεροπορικής εταιρείας, οι οποίοι έθεσαν σε κίνδυνο τα μεγαλύτερα πλαστικά στήθη της Ρωσίας. Ντροπή και αίσχος !!!

Η 29χρονη Irene Ferrari, ισχυρίζεται ότι τα στήθη της υπέστησαν ζημιά, λόγω αναταράξεων κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Μόσχα στη Ζυρίχη. "Ήταν ένα δυνατό χτύπημα.

"Χτύπησα το αριστερό μου στήθος και ο πόνος ήταν αφόρητος" δήλωσε η Ferrari.

Το μοντέλο ζητά από την εταιρεία αποζημίωση 82.500 λιρών, ώστε να μπορέσει να αντικαταστήσει και τα δύο (βάρους 9 κιλών) εμφυτεύματα.

Ο δικηγόρος της Ferrari υποστηρίζει ότι την έβαλαν να καθίσει σε θέση που δεν άφηνε μεγάλο κενό χώρο για το στήθος της με αποτέλεσμα, στο πρώτο κενό αέρος να χτυπήσει στην μπροστινή θέση.

Πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα της.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Μία ιστορική αναδρομή στο Carling Cup 2011

Στις 27 Φλεβάρη του 2011 έγινε στην Αγγλία ο τελικός αγώνας για το Carling Cup μεταξύ Άρσεναλ και Μπίρμινγχαμ. Τελικά νίκησε το αουτσάϊντερ του αγώνα η Μπίρμινγχαμ με σκόρ 2-1. Ο αγώνας είχε αγωνία και παίχθηκε εξαιρετική μπάλα. Σε αντίθεση με μας, οι φίλαθλοι χάρηκαν τον αγώνα, τραγούδησαν και διασκέδασαν στις κερκίδες. Μία γιορτή του Ποδοσφαίρου, μία διασκέδαση, ένα πάρτυ για να ξεδώσεις και να περάσεις καλά.

ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Μέσα στα πλαίσια αυτά υπήρχαν και τα ευτράμπελα και διασκεδαστικά που δίνουν μια ευχάριστη νότα και χρωματίζουν χιουμοριστικά την ζωή μας. Μία φίλαθλος της Μπίρμινγχαμ, από τον ενθουσιασμό της έβγαλε τα στήθη της στην κοινή θέα, χαρίζοντας γέλιο και στιγμές χαράς στους παρακείμενους φίλαθλους. Εμείς στην Ελλάδα είμαστε ικανοί μόνο για τραμπουκισμούς και φασαρίες.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες με την γυμνόστηθη φίλαθλο, που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο...

Πετρούλα Κωστίδου - "Kama Sutra"

Το χρήμα και την δόξα της Τζούλιας Αλεξανδράτου ζήλεψε η Πετρούλα Κωστίδου και αποφάσισε να την μιμηθεί. Η επίδοξη "Soft Pornostar" (μέχρι στιγμής) από παρουσιάστρια του Δελτίου Καιρού του Star Channel, στριπτιζέζ σε εκπομπές, ρεπόρτερ σε πρωϊνάδικα, μοντέλο για γυμνή φωτογράφηση, μετεξελίχθηκε σε "Δασκάλα του Σεξ" μέσα από ένα DVD με την ονομασία "Kama Sutra".
Σε αυτή την βιντεοταινία (η οποία είναι 3D) προσπαθεί να μας μυήσει στα μυστικά του Σεξ. Βλέποντας τα διάφορα trailers που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, σας πληροφορώ ότι καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Θα έλεγα ότι αποτελεί μια εξαιρετικά καλή κωμωδία, που προκαλεί άφθονο γέλιο. Διαθέτει και μουσική επένδυση με τραγούδι της πρωταγωνίστριας, στο γνωστό "ναζιάρικο" (δήθεν) ύφος της που αποτελεί ύμνο στην αφωνία!!
Το εκπληκτικό τραγούδι του DVD
Και κάτι ακόμα για την "Πετρούλα". Στις γυμνές φωτογραφήσεις της έχει ένα πραγματικά κολασμένο κορμί. Όμως η φυσιογνωμία και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι από αδιάφορα έως άσχημα. Χώρια που τελευταία αδυνάτισε και μας απογοητεύει!!
"Kama Sutra" - Φωτογραφίες
Αλλά με την γυμνή φωτογράφηση της "Πετρούλας" θα επανέλθουμε...

Γαύροι - Βάζελοι : 2-1 σε αγώνα δυσφήμισης του Ποδοσφαίρου

Ποδοσφαιρική Αναδρομή

Όπως πάντα στον μεταξύ τους αγώνα, κάτι θα συμβεί. "Διαπλεκόμενοι" και οι δύο, ανάλογα τις εκάστοτε ισορροπίες, διαμορφώνουν πλαστά και άδικα αποτελέσματα. Αυτή τη φορά αδικήθηκε οφθαλμοφανέστατα ο Παναθηναϊκός. Πολύ το χάρηκα, κάπως έτσι ήθελα να τελειώσει το παιγχνίδι. Ο λόγος; Όταν κερδίζουν, με μαϊμού πέναλτυ και με εύνοια των διαιτητών, τις άλλες μικρές και επαρχιακές ομάδες, τότε δεν μιλούν!! Έρχεται κάποτε η στιγμή να το πληρώσουν!! Αυτή τη φορά οι Βάζελοι. Εύχομαι την επόμενη να είναι τα Γαυρόπουλα!!...

2-1



Λίγα λόγια για τον αγώνα

Ο Ράφικ Τζιμπούρ σκοράροντας στο 91ο λεπτό οδήγησε τον Ολυμπιακό σε πρόωρη στέψη στο Καραϊσκάκη. Με το 2-1 επί του Παναθηναϊκού, οι “ερυθρόλευκοι” πήγαν τη διαφορά στο +10, εφτά αγωνιστικές πριν το φινάλε και ουσιαστικά κατέκτησαν το φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μιραλάς στο 20', ισοφάρισε στο 58' ο Λέτο για τον Παναθηναϊκό που έχει σοβαρά και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του ανεπαρκέστατου Δημήτρη Καλόπουλου. Μεταξύ άλλων δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Κατσουράνη στο 82', ενώ στο νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού είναι σε θέση οφσάιντ και επηρεάζει τη φάση ο Πάντελιτς.


Μετά το ντέρμπι:

►Εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί του Ολυμπιακού και χτύπησαν παίκτες του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε ένας οχετός, με ψιλές, βρισιές και κυνηγητό στα αποδυτήρια
►Ο Σισέ δήλωσε αηδιασμένος πως θα φύγει μετά το τέλος της σεζόν από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκός
►Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρωταγωνίστησε στα αποδυτήρια σε φραστικό επεισόδιο με τον Σισέ, φέρεται να απώθησε τον Σισέ και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός δίδαξε αρχές και ήθος!
►Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για ...νέα Ριζούπολη
►Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, εκπρόσωπος μιας άλλης ποδοσφαιρικής σχολής, με υγεία και πολιτισμό, δήλωσε ευθαρσώς μετά το ντέρμπι ότι δεν του άρεσαν αυτά που έγιναν μετά το παιχνίδι
►Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα το Σαββατόβραδο δήλωσε ότι δεν ήθελε να πάει στη συνέντευξη Τύπου και δεν απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Την Κυριακή ο Πορτογάλος μιλώντας στην “A Bola” ζήτησε την παρέμβαση της UEFA και της FIFA για όσα έγιναν στο Καραισκάκη.

Μαύρη Βαζελίνη για Χανουμάκια

Ποδοσφαιρική Αναδρομή

Τελικά οδεύουμε από το κακό στο χειρότερο! Η ΑΕΚάρα έχασε πάλι από τους Βάζελους, παρουσιάζοντας θέαμα σχετικά βελτιωμένο αλλά με μία άμυνα για τα πανηγύρια. Η 22η αγωνιστική μας βρίσκει με το "στρινγκ" κατεβασμένο. Όποιος μας συναντάει στον δρόμο του μας πισωγλεντάει!! Θλίψη και κατήφεια...


ΜΑΥΡΗ

ΒΑΖΕΛΙΝΗ

ΓΙΑ

ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ

Ο Παναθηναϊκός καλύτερος από την ΑΕΚ νίκησε με 3-1 και παρέμεινε στο κυνήγι της κορυφής πηγαίνοντας στο Καραϊσκάκη με το -7. Ο Σισέ οδήγησε την ομάδα του σε μια ακόμα νίκη και αποθεώθηκε από τον κόσμο που του πέταξε την φανέλα στο φινάλε. Κατσουράνης και Βύντρα οι σκόρερ του "τριφυλλιού" ο Σκόκο είχε μειώσει προσωρινά.
Παρουσία περίπου 35.000 οπαδών τους, οι "πράσινοι" πήραν την νίκη-εκδίκηση από την ΑΕΚ (για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος), αν και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε πει πως δεν θα ήταν εκδίκηση αλλά υποχρέωση η νίκη επί της "Ενωσης".
3-1

Με "ηγέτη" και σκόρερ τον Σισέ, οι παίκτες του "τριφυλλιού" έλαβαν το μήνυμα από την εξέδρα για νίκη στο "Καραϊσκάκη" και πλεόν πάει το επόμενο Σάββατο κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και με την διαφορά στο +7 για να την μειώσει.
Σε ότι αφορά το ματς, οι γηπεδούχοι παρά τις απουσίες των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Νίνη έπαιξαν με την "φωτιά" αν και θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι. Τελικά, ο Σισέ με γκολ στο 75' έδωσε τέλος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.


Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

ΚΥΠΕΛΛΟ: Πρόκριση-θρίλερ της ΑΕΚ στο 98'!

Ποδοσφαιρική Αναδρομή

Προημιτελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, επαναληπτικός του αγώνα ΠΑΟ-ΑΕΚ (0-1). Ένας πραγματικά αγώνας "Θρίλερ". Πρόκριση της ΑΕκάρας στο 98΄ από ένα γκόλ δώρο του δύστυχου νεαρού τερματοφύλακα Καρνέζη (τον λυπάμαι πραγματικά, κάηκε ο πιτσιρικάς από την συμμετοχή σε Ντέρμπυ). Το Σκόρ; Ήττα της ΑΕΚ με 2-3. Μία γλυκία ήττα πρόκρισης.
Να σχολιάσω τον αγώνα; Ένα καλό παιχνίδι, ανοικτό με χαλαρές γραμμές (Γιατί η ΑΕΚ άραγε επέλεξε αυτό το παιχνίδι τακτικής;) και άμυνες ασύνδετες (ειδικά η άμυνα της ΑΕΚ θύμιζε "παιδική χαρά" και η συνοχή της "τυρί Έμενταλ", γεμάτη τρύπες).
2-3

Ο Παναθηναϊκός ήταν γενικά καλύτερος, πιο οργανωμένος με περισσότερες και ουσιαστικότερες ευκαιρίες. Έβαλε το χεράκι του ο "Θεούλης" και κλέψαμε ένα αποτέλεσμα που δεν μας ανήκει. Ο διαιτητής ήταν απίστευτα κακός. Αδίκησε και τις δύο ομάδες και προκάλεσε τις δίκαιες διαμαρτυρίες τους. Ένα παιχνίδι που δεν το χάρηκα. Δεν προκριθήκαμε δίκαια. Ένας αγώνας που σταθήκαμε κοινώς "ευρύπρωκτοι"....
Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα δεν έδωσαν δείγματα "καλής γραφής". Ο Μίτσελ αναιμικός, με πολλά λάθη και ο Μπαχά κοινώς "Μπάχαλο". Είναι βέβαια νωρίς ακόμα. Η ομάδα ζωντάνευσε μόνο μετά την είσοδο του Μπλάνκο. Κρατάω την πρόκριση και θέλω να ξεχάσω όλα τα υπόλοιπα...
Πρόκριση-θρίλερ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε η ΑΕΚ που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό σκοράροντας με τον Μίτσελ στο 97'30''! Η “Ένωση” έχασε ως γηπεδούχος με 2-3, αλλά προκρίθηκε γιατί είχε κερδίσει με 2-0 στο πρώτο ματς. Ο Λαγός έβαλε μπροστά την ΑΕΚ στο 13', ο Παναθηναϊκός απάντησε με Σισέ (21'), Ζιλμπέρτο (45') και Βύντρα (63').
Στο 73' αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα ο Βύντρα, στον οποίο ο διαιτητής χαρίστηκε (και δεν απέβαλλε) από το 34ο λεπτό. Επεισοδιακό το ματς, με άγριες συμπλοκές στο τέλος οπαδών της ΑΕΚ με την αστυνομία που έκανε χρήση δακρυγόνων.
Δείτε ένα βιντεάκι (από το "Youtube") με τις κυριώτερες στιγμές του αγώνα και φυσικά τα γκολ. Εδώ θέλω να αναφέρω παρεπιπτόντως ότι το φαινόμενο με τα ιδιωτικά συνδρομητικά κανάλια, έχει παραγίνει. Δεν μπορούμε ούτε ένα αγώνα να δούμε σπίτι μας, πρέπει να τρέχουμε στις καφετέριες που έχουν τηλεοράσεις και την σχετική σύνδεση (ο αγώνας μεταδόθηκε από το Conn-x). Προσπαθούν, ντε και καλά, να μας αναγκάσουν να πληρώνουμε συνδρομή. Λυπηρό...

Το Χανουμάκι έφαγε Γαύρους...

Ποδοσφαιρική Αναδρομή

Τέλειωσε την Κυριακή και το παραδοσιακό ντέρμπυ στο ποδόσφαιρό μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Το αποτέλεσμα; Νίκη της ΑΕΚάρας με 1-0. Από άποψη θεάματος ήταν μία σούπα και κατέδειξε την γύμνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Από άποψη αποτελέσματος πολύ διδακτικό. Έκοψε την υπεροψία των "Γαύρων" που θεωρούσαν ότι θα κάνουν περίπατο στο Πρωτάθλημα.
Η ΑΕΚ παραμένει δυστυχώς σε μία "τροχιά - προσπάθεια" εύρεσης ταυτότητας και η απόδοση της είναι απογοητευτική. Δεν την βλέπω να πηγαίνει καλά φέτος. 'Ομως οι "Γαύροι" πήραν ένα καλό μάθημα. Περαστικά !!!
1-0


Λίγα Λόγια

Ο Μπλάνκο έβαλε ένα πανεύκολο γκόλ, μετά από μία ασυνεννοησία της αμυντικής διάταξης του Ολυμπιακού στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Έχει εξελιχθεί σε μόνιμο εκτελεστή, στους μεταξύ των Ομάδων αγώνες. Μου αρέσει αυτός ο παίκτης, αν και μερικές φορές δείχνει μία ανωριμότητα, φλυαρία και μονίμως κάνει τα εύκολα, δύσκολα.

Από τον Ολυμπιακό τα νεαρά παιδιά φαίνεται να έχουν μέλλον. Μακάρι!! Για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου...

Τα πιο γρήγορα γκολ στο Ποδόσφαιρο

Τα πιο γρήγορα γκολ στο ποδόσφαιρο, "τα γκολ από τα αποδυτήρια" ή "οι φάβες του τερματοφύλακα" έχουν τελικά εξαιρετική πλάκα. Πάντα συμβαίνει τό ίδιο σκηνικό. Γέλια από όλους, αμηχανία στον στον ένα πάγκο, καζούρα από τον άλλο πάγκο και ένα δύστυχο τερματοφύλακα να μένει άγαλμα!! Χαρείτε μερικά τέτοια γκολ...

Το 1ο πιο γρήγορο Γκολ


Στην Ιταλία το Σαββατοκύριακο που πέρασε ασχολήθηκαν εκτενώς με το γκολ του Μικέλε Βιρτζίλιο στον αγώνα Ναρνέσε – Κάζα ντελ Ντιάβολο και αν είναι το πιο γρήγορο στην ιστορία. Εμάς η απορία μας είναι πως γίνεται μια ομάδα να ονομάζεται Κάζα ντελ Ντιάβολο; Και καλά να πάθει που έφαγε αυτό το γκολ…

Το 2οπιο γρήγορο Γκολ


Ένα κλικ πιο γρήγορο, πάντως, φαίνεται να είναι το γκολ του Ναουάφ Αλ Αμπέντ, του επιθετικού της Αλ Χιλάλ που κόντρα στην Αλ Σοάλα βρήκε δίχτυα στα δύο δευτερόλεπτα!!

Simona Halep - Η Αγαπημένη μου Τεννίστρια

Η αγαπημένη μου τεννίστρια ήταν η Ρουμάνα Simona Halep για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος αφορούσε το επιθετικό παιχνίδι της, την έλλειψη φόβου για την τακτική της και τις παράτολμες προσπάθειές της. Ο δεύτερος είναι η έντονη θηλυκότητά της και το εκπληκτικό, πλούσιο στήθος της.
Δυστυχώς αποφάσισε να κάνει εγχείρηση μείωσης του όγκου του στήθους της για λόγους αθλητικής και αγωνιστικής βελτίωσης. Θεωρώ ότι έχασε μέρος της θηλυκότητάς της που την έκαναν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες αθλήτριες που έμοιαζαν με αδύνατα και μυώδη αγοράκια.


Στην παρακάτω φωτογραφία η Simona Halep μετά την εγχείρηση μείωσης στήθους, όπως εμφανίστηκε στον πρώτο για το 2010 αθλητικό αγώνα. Φυσικά παραμένει ελκυστική, αλλά αλλιώς την είχαμε συνηθίσει. Και για την ιστορία: Από τότε που έκανε την εγχείρηση αγωνιστικά έγινε χειρότερη. Δεν έχει νικήσει ούτε σε ένα σοβαρό αγώνα !!!

Η Ρωσίδα Μπέϊμπυ-Σίτερ

Καταγγελία για ανήθικη αμφίεση που δεν συνάδει με την ιδιότητα ως μπέϊμπυ-σίτερ δέχθηκε από ζευγάρι γονέων μία ρωσίδα νταντά. Συγκεκριμένα θεωρήθηκε ότι η ενδυμασία αλλά και ο τρόπος που εκινείτο ήταν ιδιαίτερα προκλητικός. Οι γονείς του παιδιού μάλιστα αρνούνται να καταβάλουν την σχετική αποζημίωση απόλυσης.
Η Ρωσίδα νταντά, επειδή τυγχάνει φίλη της Ιστοσελίδας, μας προμήθευσε με το τηλέφωνό της, ώστε αν κάποιος ενδιαφέρεται να την προσλάβει να επικοινωνήσει για να του το κοινοποιήσουμε. Επισυνάπτεται και σχετική φωτογραφία της άτυχης νταντάς εν ώρα υπηρεσίας.

Η ΑΤΥΧΗ ΡΩΣΙΔΑ

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Χιουμοριστική ερώτηση για φωτογράφους

Ιδανική λύση για φωτογράφηση σε δύστροπους άντρες

Η ερώτηση απευθύνεται σε γυναίκες που φιλοδοξούν να τραβήξουν αντρικές φωτογραφίες πορτραίτα με πρόσωπα φωτισμένα, χαρούμενα και προπαντώς χαμογελαστά, και είναι η εξής:

- " Πώς θα κάνουμε τον βλοσυρό άνδρα απέναντι μας να χαμογελάσει, ώστε να τον φωτογραφίσουμε; "

Ιδέες και προτάσεις πάρα πολλές. Νομίζω όμως ότι μία φωτογράφος βρηκε πράγματι την "Ιδανική Λύση".
Για να δείτε την απάντηση κάντε κλίκ εδώ

Ο Πόλεμος των Ελληνίδων Πορνοστάρ

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ των επίδοξων Ελληνίδων Πορνοστάρ. Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η πορνοταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ακολούθησε το παράδειγμά της και η Μαριάννα Ντούβλη. Τα λεφτά που διακινούνται, είτε σαν αμοιβή των Πορνοστάρ, είτε σαν κέρδη της Εταιρείας Παραγωγής "Sirina", είναι αστρονομικά !
Έτσι νέες κυκλοφορίες ετοιμάζονται, ακούγονται πολλά νέα ονόματα και ο χορός καλά κρατεί ! Φυσικά είναι αρχή. Σιγά-σιγά τα ποσά των αμοιβών θα μειωθούν. Η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν η πρώτη επώνυμη που το τόλμησε, κάτι που είναι πρωτόγνωρο για την Ελληνική πραγματικότητα και τα χρηστά μας ήθη ! Ασχέτως αν το DVD της Τζούλιας εξαντλήθηκε την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας !

ΤΖΟΥΛΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ

ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ
ΝΤΟΥΒΛΗ

Φυσικά θα έχετε παρακολουθήσει τις δύο Πορνοταινίες. Ποιός άλλωστε δεν τις είδε! Και όλοι με το πρόσχημα της περιέργειας! Αν είστε από τους λίγους Έλληνες που δεν έχετε δεί τα DVD, καλή διασκέδαση...

Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).

Κωδικός Πρόσβασης:

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ : Με τα χέρια στον τοίχο...

Την τύχη της Ελλάδας με προσφυγή στον "Μηχανισμό Στήριξης" και την επιτήρηση από την Τρόϊκα (Δ.Ν.Τ - Ε.Ε - Ε.Κ.Τ), είχε η "Κέλτικη Τίγρης" της Ελέυθερης Αγοράς: ΙΡΛΑΝΔΙΑ. Ουδείς ξεφεύγει από τα νύχια και την κυριαρχία του Κεφαλαίου και των Αγορών. Μαζί λοιπόν στο αγώνα.....



ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ : Μη στρέφετε τα Νώτα...

Στο ξεχαρβάλωμα των θεσμών και των εργατικών κατακτήσεων που υιοθετούνται με πρόσχημα το "Μνημόνιο", οφείλουμε όλοι να αντισταθούμε. Δυστυχώς φίλοι μου, επιστρέφουμε στον Μεσαίωνα!! Το πισωγύρισμα των εργατικών σχέσεων είναι γεγονός. Αντισταθείτε!!

Αποκάλυψη: Βρέθηκε ο ένοχος της πτώσης του Κώστα Καραμανλή

Αναδημοσίευση από τον Ημερήσιο Τύπο:
Ατύχημα με το ποδήλατο είχε πριν από μερικές ημέρες ο Κώστας Καραμανλής με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο αριστερό του χέρι. Σάββατο μεσημέρι και ο πρώην Πρωθυπουργός όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα διανύει αρκετά χιλιόμετρα με το ποδήλατο του γύρω από την Ραφήνα. Ο Κώστας Καραμανλής είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι. Ξαφνικά ένας πεζός που περπατούσε αμέριμνος, δεν αντιλαμβάνεται ότι έρχεται από πίσω του ο Κώστας Καραμανλής, αποφασίζει την τελευταία στιγμή να αλλάξει κατεύθυνση και να κατέβει από το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον πρώην Πρωθυπουργό, ο τελευταίος έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο οδόστρωμα με φρικτούς πόνους στο αριστερό του χέρι.
Οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας τον μετάφεραν στο σπίτι και αμέσως ήρθε ο γιατρός που είναι οικογενειακός φίλος και διαπιστώθηκε το κάταγμα που υπέστη στο αριστερό του χέρι ο πρώην πρωθυπουργός. Έτσι ο Κώστας Καραμανλής εμφανίστηκε στην συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ την προηγούμενη Κυριακή φορώντας ειδικό νάρθηκα στο χέρι του.

Η Αλήθεια όμως είναι άλλη !!! Σας την αποκαλύπτουμε !!

Ο Κώστας Καραμανλής, αποφάσισε να αθληθεί για να αδυνατίσει. Τελευταία έχει βάλει μερικά κιλά επιπλέον και ήθελε να κάνει αθλητικό σώμα για να αποκαταστήσει την "ισορροπία" με τον γυμνασμένο Γιώργο Παπανδρέου. 'Ομως η πρόθεση του αυτή διέρευσε, και το "Βαθύ ΠΑΣΟΚ" (μετά από εισήγηση του Θεόδωρου Πάγκαλού, πιθανότητα και από ζήλεια, αφού θα παρέμενε ο μοναδικός ευτραφής Πολιτικός) απέστειλε μυστικό πράκτορα που ευθύνεται για το ατύχημα και την Πτώση του τέως αρχηγού της Ν.Δ.
Την όλη επιχείρηση συντόνισε ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, παίρνοντας εκδίκηση για τα πικρόχολα σχόλια που είχαν διατυπωθεί από την Ν.Δ για την προσωπική του πτώση με ποδήλατο πρίν 1,5 χρόνο. Δυστυχώς όμως, φίλος της Ιστοσελίδας που έτυχε να παρευρίσκεται στο σημείο του ατυχήματος την ώρα της πτώσης, μας απέστειλε μοναδικό φωτογραφικό ντοκουμέντο.
Έτσι η μηχανορραφία αποκαλύφθηκε !!! Σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια το αποκαλυπτικό τεκμήριο. Πραγματικά το σχέδιο ήταν σατανικό. Ο καθένας που θα βρισκόταν στην θέση του Κώστα Καραμανλή θα πάθαινε το ίδιο !!

Για να δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία, κάντε κλίκ εδώ


Επιτέλους ΑΤΜ της Τράπεζας Σπέρματος


REAL SPERM BANK

Κίνηση Ματ έκανε στην Αγορά η Εθνική Τράπεζα αφού ανακοίνωσε την ίδρυση θυγατρικής Τράπεζας με τον διακριτικό τίτλο "Sperm Bank". Η Τράπεζα θα δραστηριοποιείται στον ευαίσθητο τομέα της Υγιείας και συγκεκριμένα σε αυτόν της Τεχνητής Γονιμοποίησης.
Θα μπορεί να καταθέτεις σπέρμα με επιτόκιο προσαύξησης όγκου 3,8% ετησίως. Η ανάληψη γίνεται κατόπιν προειδοποίησης εντός τριημέρου και παραδίδεται σε αποστειρωμένο δοχείο ψύξης σε μορφή παγού και σχήμα φαλλού.
Επίσης δίδονται Σπερμοδάνεια σε άτεκνα ζευγάρια με επιτόκιο δανεισμού ΕΚΤ πλέον περιθωρίου 4,2%. Αν ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να εξοφλήση το δάνειο σπέρματος και σε είδος με προσαύξηση όγκου 6,3%.
Σε δοκιμαστική περίοδο βρίσκεται και το Πρόγραμμα "Αυτόματης Κατάθεσης Σπέρματος" με την χρήση τροποποιημένου μηχανήματος ΑΤΜ, το οποίο λειτουργεί και την νύχτα.Από ειδική σχισμή μπορείτε να παραλάβετε απόδειξη κατάθεσης και χαρτομάντηλα εξαιρετικής ποιότητας για να σκουπιστείτε.
Η προσέλευση του Κοινού είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Η Ιστοσελίδα διαθέτει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό του πρωτότυπου μηχανήματος κατάθεσης ΑΤΜ και σας το παρουσιάζει...

Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το γαργαλιστικό περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).

Κωδικός Πρόσβασης:

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Φίδι εναντίον σιλικόνης

Η Ισραηλινή Pornostar και μοντέλο Orit Fox είναι γνωστή για τις απίστευτες προσθετικές επεμβάσεις που έχει κάνει. Από τους λωβούς των αυτιών μέχρι τα άκρα των δακτύλων των ποδιών, η σιλικόνη ρέει άφθονη. Αν ανατρέξετε στο Διαδίκτυο και δείτε σχετικές φωτογραφίες της τότε θα αντικρύσετε ένα τέρας ασχήμιας στην κυριολεξία.
Το σιλικονάτο πορνομοντέλο εμφανίστηκε σε show του ισπανικού καναλιού Telecino για μία αισθησιακή φωτογράφηση παρέα με ένα φίδι. Όταν η κοπέλα φίλησε το φίδι στο πρόσωπο αυτό "ερεθίστηκε" και νομίζοντας ότι απειλείται, επιτέθηκε και δάγκωσε την κοπέλα στο πλούσιο σιλικονάτο στήθος της.
Η Orit Fox δεν φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα από την επίθεση του μικρού φιδιού καθότι τα εμφιτεύματα σιλικόνης λειτούργησαν ως.... προστατευτικοί σάκοι. Η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και σώθηκε με τον αντιτετανικό ορό, όμως το φίδι πέθανε δηλητηριασμένο καταπίνοντας σιλικόνη που υπήρχε στο στήθος του μοντέλου!!

Δείτε το σχετικό βίντεο


Για να δείτε πως είναι η πορνοστάρ σήμερα, κάντε κλίκ εδώ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου.
Αχιλλέας

Sex Video of the Week

Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).
Κωδικός Πρόσβασης:

Μιά διαφορετική Φιλοσοφική Θεώρηση

Για να θυμηθούμε λίγο τον "Τζιμάκο". Η "ιερή τρέλλα", το καυστικό χιούμορ, η ψυχεδέλεια και ο σουρρεαλισμός του, μας λείπουν τόσο πολύ... μαζί με το γέλιο που μας χάριζε.

" Κάγγελα Παντού "
Τζίμης Πανούσης

Back to TOP  

Back to TOP