Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

ΚΚΕ....."Δαγκωτό"!!!

Αφίσα: ΚΚΕ...."Δαγκωτό"!!!

Οι πρόσφατες Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2010 για την ανάδειξη των Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών της Χώρας, εξελίχθηκε σε μία παράσταση με ένα πρωταγωνιστή: Το Κ.Κ.Ε και τον Περιφερειακό Συνδυασμό Αττικής του δυναμικού Θανάση Παφίλη, "Λαϊκή Συσπείρωση" !!
Η απήχηση του Κ.Κ.Ε ήταν ευρύτατη και πραγματικά εντυπωσιακή. Με συνολικά ποσοστά στην Περιφέρεια που έφτασαν στο 14,44%, συγκέντρωσε τους πολίτες με πολιτική θέση: την Αριστερή Αντιμνημονιακή Αντίσταση.
Οι πολίτες συσπειρώθηκαν στην "Λαϊκή Συσπείρωση" και με μαχητικότητα, θάρρος και αποφασιστικότητα ψήφισαν Κ.Κ.Ε..... "Δαγκωτό"
Η διαφημιστική καμπάνια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ήταν δυναμικά πρωτότυπη με στιβαρά συνθήματα και πρωτότυπες αφίσες. Δυστυχώς λόγω τεχνικών δυσκολιών και πιθανώς από παρακρατική... προβοκάτσια δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει και η καλύτερη αφίσα του Κ.Κ.Ε!! Σε αποκλειστικότητα στο Διαδίκτυο σας την παρουσιάζουμε!!!!


Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το αποκλειστικό περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Έλεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).

Κωδικός Πρόσβασης:

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου.
Αχιλλέας

Sex Video of the Week

Εξαιτίας του τολμηρού περιεχομένου, η Διαχείριση της Ιστοσελίδας θεώρησε απαραίτητο να προστατεύσει το περιεχόμενο με Κωδικό Πρόσβασης !! Αν είστε Φίλος η Μέλος της Ιστοσελίδας τότε ξέρετε τον Κωδικό. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, κλικάροντας τον σύνδεσμο "Ελεγχος", αφού πρώτα καταχωρήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password).
Κωδικός Πρόσβασης:

Μιά διαφορετική Φιλοσοφική Θεώρηση

Για να θυμηθούμε λίγο τον "Τζιμάκο". Η "ιερή τρέλλα", το καυστικό χιούμορ, η ψυχεδέλεια και ο σουρρεαλισμός του, μας λείπουν τόσο πολύ... μαζί με το γέλιο που μας χάριζε.

" Κάγγελα Παντού "
Τζίμης Πανούσης

Back to TOP  

Back to TOP